Sambori 2012

19 febr.

Benvolguts i benvolgudes,


El Moviment d’Escoles Mallorquines ens volem posar en contacte amb vosaltres per donar-vos a conèixer el Premi Sambori, un concurs de relats en català, que realitzam a les escoles i instituts de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.


És el tercer any que es celebra i ha tengut molta participació, a la darrera edició varen participar una seixantena d’escoles i un milenar d’alumnes. Els premis que es concedeixen són lots de llibres i material didàctic, un viatge cultural i activitats d’animació a la lectura.


Durant aquests anys, amb les ajudes de les institucions hem pogut realitzar el concurs oferint uns premis de qualitat; però actualment no disposam de cap ajuda, ja que s’han suprimit totes aquelles destinades a associacions relacionades amb la llengua catalana.


Tot i així, hem decidit tornar a convocar el Premi, malgrat hàgim deixat de rebre el suport institucional. És per això que us demanam la vostra col·laboració, en la mesura que pugueu, per a poder dotar els guanyadors d’algun premi.


Qualsevol aportació serà bona i us estarem molt agraïts.


Atentament,


Moviment d’Escoles Mallorquines


En cas de dubte contactau amb nosaltres al telèfon 696 122 330 o al correu electrònic escolesmallorquines@gmail.comTambé ens podeu trobar al facebook i al twitter.

La nostra pàgina web: https://escolesmallorquines.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: