Trobada 2012

20 febr.

Benvolgudes escoles,

Aquest any arriba la  XXVIII edició de la Trobada d’Escoles Mallorquines, i com cada any us volem convidar a participar-hi.

Actualment la junta del Moviment d’Escoles Mallorquines estam acabant de decidir quin poble acollirà aquest any la Trobada i en quines dates es farà. De moment ús podem avançar que la realitzarem durant el mes de Maig, tan aviat com tinguem més notícies us anirem informant.

Volem que enguany la Trobada sigui un clam contra totes les agressions que està patint el la llengua catalana i per això, i tenint en compte la situació actual dels nostres mitjans de comunicació us volem proposar que creeu una pàgina de diari, aquest serà el treball comunitari que tendrà les següents directrius:

El treball comunitari tendrà com a tema ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ i consistirà en què cada centre faci una pàgina d’un diari en català amb notícies significants per a l’alumnat o relacionades amb el centre, l’educació, el català…


El material i les tècniques emprades per a la realització seran lliures, sols demanam que sigui en un tamany A3 on es poden emplenar les dues cares del full.


Intentarem publicar un diari amb totes les pàgines que ens faceu arribar, per això és molt important que totes les imatges dels nins i nines que hi apareguin tenguin els permisos de dret d’imatge corresponents.

Els treballs s’hauran de lliurar abans del 30 d’abril a Can Alcover, carrer de Sant Alonso número 24 de Palma, 07001.

Si voleu estar informats de totes les novetats referents a la Trobada d’Escoles Mallorquines podeu consultar la nostra web https://escolesmallorquines.wordpress.com/ o us podeu fer membres d’Escoles Mallorquines a https://escolesmallorquines.wordpress.com/fes-te-descoles-mallorquines/
a més a més, també ens podeu seguir al facebook i al twitter.

Recordau que també podeu trobar informació del Premi Sambori 2012 a https://escolesmallorquines.wordpress.com/premisambori/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: