Trobada d’Escoles Mallorquines

23 abr.

Benvolgudes escoles,


Aquest any arriba la  XXVIII edició de la Trobada d’Escoles Mallorquines i com cada any us volem convidar a participar-hi.


La Trobada serà el 12 de Maig a partir de les 16h a Esporles. Us adjuntam el cartell en format imatge i pdf per tal de que en faceu difusió entre tot el claustre, les famílies, els pares i mares, l’APIMA, els companys d’altres centres… i a tothom que ens vulgui ajudar a fer possible una escola en català i de qualitat.


Volem que enguany la Trobada sigui un clam contra totes les agressions que està patint la llengua catalana. És important que hi participem tots i totes.


El treball comunitari tendrà com a tema ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ i consistirà en que cada centre faci una pàgina d’un diari en català amb notícies significants per a l’alumnat o relacionades amb el centre, l’educació, el català…


El material i les tècniques emprades per a la realització seran lliures, sols demanam que sigui en un tamany A3 on es poden emplenar les dues cares del full.


Intentarem publicar un diari amb totes les pàgines que ens faceu arribar, per això és molt important que totes les imatges dels nins i nines que hi apareguin tenguin els permisos de dret d’imatge corresponents.

Els treballs s’hauran de lliurar abans del 30 d’abril a Can Alcover, carrer de Sant Alonso número 24 de Palma, 07001.

Si voleu estar informats de totes les novetats referents a la Trobada d’Escoles Mallorquines podeu consultar la nostra web https://escolesmallorquines.wordpress.com/ o us podeu fer membres d’Escoles Mallorquines a https://escolesmallorquines.wordpress.com/fes-te-descoles-mallorquines/

a més a més, també ens podeu seguir al facebook i al twitter.


Més endavant un enviarem la circular amb tota la informació de la Trobada per a que la pugueu fotocopiar i fer arribar a les famílies.


Molt cordialment,


Moviment d’Escoles Mallorquines

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: