Verkami del Premi Sambori

7 maig

Benvolgut company/a,

Des del Moviment d’Escoles Mallorquines cada any organitzam el Premi de Narrativa escolar Sambori que segurament ja coneixes. Aquest curs estam intentant publicar un llibre amb els relats guanyadors de les dues darreres edicions. Són un relats d’altíssima qualitat elaborats per infants de primària i secundària de les nostres illes. A més, creiem que l’edició d’aquest llibre servirà per demostrar la bona salut de l’educació en català a les Illes.

Ja duim uns mesos fent feina en el projecte, mirant pressuposts, pensant com ens agradaria que fos el llibre, contactant amb escoles i mestres… La veritat es que per a nosaltres és un projecte que emprenem amb molta il·lusió i força, i tenim la sensació que tothom amb qui n’hem parlat també ho veu així.

Actualment, hem arribat a la conclusió que l’edició i impressió del llibre costarà uns 1.500€, i com pots imaginar la situació econòmica del Moviment d’Escoles Mallorquines és molt dolenta i també tenim clar que en la situació actual les institucions no col·laboraran amb aquest projecte.

Per això, hem volgut que la publicació del Sambori sigui un projecte col·lectiu, volem que la societat de les nostres illes s’hi senti involucrada, i especialment la comunitat educativa. Bàsicament ús demanam dues coses, per un costat que doneu a conèixer aquest projecte a tothom qui cregueu que li pot interessar. Per un altre costat també volem que sigueu els mecenes d’aquest projecte, fent una petita aportació (a partir de 5€) i a canvi de la qual rebreu algun benefici (per exemple, per una aportació de 15€ rebràs un llibre anticipadament).

Pensa que amb la teva aportació, a més d’obtenir el benefici que es correspongui amb la quantitat aportada, també faràs possible l’edició del llibre, demostrant així que per la societat de la nostra illa l’educació en català és una prioritat i que tot i la crisi econòmica, la cultura no està en crisi.

A la web del projecte http://www.verkami.com/projects/1104-publicacio-sambori-illes-balears trobaràs tota la informació de com funciona, com serà el llibre, a que dedicarem els doblers obtinguts, etc. i si alguna informació no la trobes ens ho pots consultar a través del nostre correu electrònic: escolesmallorquines@gmail.com o al telèfon 696122330.

Restam a la vostra disposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: